• namibie-2
  • Home
  • Bestemmingen
  • Afrika
  • Namibië

Foto's Namibië 2011

Foto's Namibië 2011

Een prachtige bestemming; kleurrijk, divers en toch ook weer niet. Dieprode duinen, blauwe luchten, omringd door springbokken, oryx en zebra's. We fietsen door een natuurpark! De wilde dieren in Etosha National Park en het spookstadje Kolmanskop. Namibië heeft een diepe indruk op ons gemaakt.

Namibië III

Zandduinen en diamanten

Namibië III
Weer terug in Windhoek genieten we van de laatste paar uur in dit prachtige land. Uiteindelijk zijn we gefietst tot aan Luderitz; een klein dorp aan de zuid-kust van Namibië, waar we een Ghost Town bezoeken en op zoek gaan naar diamanten. (Helaas, de enige diamant die we vonden was zo groot als een speldenknop en kostte maar 6000 euro!).  

Namibië II

Keien, wasbord, stof en hitte

Namibië II

Onze eerste fietskilometers zitten er al weer op en we zijn neergestreken in het dorp Bullsport, waar welgeteld 1 woon-complex staat. Dat ene complex is een guest farm. De camping lag nog 3 kilometer verder, dus besloten we onszelf maar te trakteren op een mooie kamer.  

Namibië

Etosha National Park Fotoverslag

Namibië

Eindeloze gravelwegen, een brandende zon en nauwelijks water.. jaja, we zijn fietsen in Namibië! Na een avontuurlijke vliegreis met overboekingen en een eerste vlucht in een mega-grote A380, zijn we afgelopen maandag aangekomen in dit prachtige, onherbergzame land. 

Get in touch

Partners

Santos Bicycles vaude40px kronemeijer40px

Populaire blogs

Onze locatie

Hier zijn we nu!

Fietsjunks

Fietsjunks

El & El

Facebook

Like ons!

Twitter

Tweet!